sâmbătă, 17 decembrie 2016

Comunicat oficial al gazetei "Noul plugar roş"


Cea mai mare realizare a preşedintelui socialist Igor Dodon după primii cinci ani de guvernare este refacerea Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste din care deocamdată fac parte parte Republica Sovietcă Socialistă Moldovenească şi Republica Populară şi Democratică Coreeană, singurele două state de pe glob în care puterea aparţine cu adevărat oamenilor muncii. 


La un an de la reapariţia URSS, preşedintele RSS Moldoveneşti, s-a deplasat la Pyongyang unde, în cadrul unui miting grandios, i-a raportat iubitului conducător al noii URSS, Kim Jong Un, că Moldova Sovietică a depăşit planul cincinal la toţi indicii cantitativi şi calitativi.

Tovarăşul Gon Do Ir, aşa sună în limba moldo-coreeană, limba oficială a URSS, numele liderului RSSM, a declarat pentru gazeta "Noul Plugar Roş", organul central al Partidului Unit al Socialiştilor din noua Uniune Sovietică că, în ciuda distanţei uriaşe dintre cele două republici sovietice frăţeşti, unitatea lor este de nezdruncinat, pentru că  noua armată roşie păzeşte vigilent munca liberă şi fără istov a ţăranilor şi muncitorilor de la Chişinău până la Pyongyang. Hotarul e pus sub lacăt, anihilând influenţa dăunătoare a ideologiei burgheze în plină putrefacţie. 
Tovarăşul Dodon (Gon Do Ir) a declarat că în curând cele două republici sovietice se vor apropia la o azvârlitură de băţ. Munca profund mobilizatoare şi elanul revoluţionar au permis demararea lucrărilor de săpare a unui gigantic tunel subteran care urmează să lege Coreea de Nord şi Moldova de Est.

Punând în practică indicaţiile preţioase ale tovarăşului Kim Jong Un privind construcţia acestei colosale galerii subterane, noua URSS a lichidat pentru totdeauna şomajul şi parazitismul, plăgi caracteristice orânduirii capitaliste, bazate pe exploatarea omului de către om. În acelaşi timp, s-a ridicat  pe culmi nemaivăzute nivelul de trai al oamenilor de rând care pot cumpăra astăzi în magazinele sociale pâine albă cu  doar 16  copeici.

Din păcate, în urma împotrivirii înveşunate a burgheziei ucrainene şi a cele chineze, săpăturile au fost sistate în apropierea râurilr Bug, pe de o parte, şi Fluviul Galben, pe de altă parte. Însă zecile şi sutele de mii de muncitori antrenaţi în realizarea acestei opere măreţe şi fără precedent în istoria omenirii, la sugestia tovarăşilor Kim Jong Un şi Gon Do Ir, au hotărât UNANIM, dovedind creativitate proletară şi conştiinciozitate sovietică, să sape tunelul în adâncime, evitându-se oprirea lucrărilor.

Astfel, va fi construit un tunel suplimentar în profunzime care va avea ieşire pe Insula Paştelui a cărei populaţie geme în prezent sub jugul capitaliştilor chilieni. Ceasul eliberării lor este aproape. Proletari din toate ţările, uniţi-vă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu